Informatie over de cursus reanimatie / AED

Informatie over de cursus reanimatie / AED


Ingrijpen bij hartstilstand
Iedereen kan een reanimatie- en AED-cursus volgen. Een EHBO-diploma is niet nodig. U leert hoe u een hartstilstand herkent, hartmassage en mond-op-mond-beademing toepast en een AED gebruikt.De cursus omvat twee lesavonden.
Dankzij een jaarlijkse herhalingsles wordt de kennis up-to-date gehouden.

Data nieuwe cursus
Wij werken met een wachtlijst. Als er voldoende deelnemers zijn (minimaal 6 en maximaal 12), wordt er een cursus georganiseerd.
Geïnteresseerden in deze cursus kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, zullen wij contact met u opnemen. Uiteraard krijgt u ook bericht als het niet doorgaat. 

Plaats en tijd
De cursusavond ‘reanimatie/AED’ vindt plaats op maandag of donderdag. 
De cursus wordt gehouden in het EHBO-lokaal van de voormalige Dr. A. Van Voorthuijsenschool in de Schoolstraat 12 in Velp van 19.30 tot 21.30 uur.

Kosten
Deze cursus kost € 50,-- (prijs onder voorbehoud). 
Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) het lesgeld. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Herhaling
Het reanimatiecertificaat is weliswaar 2 jaar geldig maar om het geldig te houden dient u wel 1x per jaar op herhalingsles te gaan. Dit geldt ook voor de deelnemers aan Rheden Reanimeert. Zo'n herhalingsles kunt u uiteraard bij ons volgen en de kosten daarvan bedragen € 15,-- . Voor cursusjaar 2020-2021 kunt u terecht op 18-03-2021 om 19.30 uur in de voormalige Dr. van Voorthuijsenschool.

Meer informatie?
Voor meer informatie of voor het plaatsen op de wachtlijst, kunt u contact opnemen met de secretaris, Coby van den Heuvel,
tel. (026) 364 93 71 of via MAILADRES. Ook via onze website kunt u zich aanmelden of informatie opvragen: aanmelden.